אישורים

הכנת מזון בריא ונטול גלוטן מחייבת אישורים.

איכות המזון, סטריליות המזון ותנאי ההובלה של מזון ללא גלוטן וללא אלרגנים מוגדרות במשרד הבריאות ומכון התקנים בצורה ברורה.
קייטרינג כפיר גאה להציג את האישורים המלאים – אנו מכינים מזון איכותי ובטוח! 

היתר GMP – תנאי ייצור נאותים – משרד הבריאות

עמידה והיתר בדרישות תנאי ייצור נאותים והיתר לסימון מוצרים בסימון GMP

תמונה של כלי מטבח מצוחצחים במטבח הסטרילי של קייטרינג כפיר

רישיון ייצור – משרד הבריאות

ייצור מזון מוכן וארוז מראש במצב קפוא ללא גלוטן

ניהול בטיחות במזון HACCP – מכון התקנים הישראלי

ייצור ושווק מנות אישיות קפואות ללא גלוטן עבור חולי צליאק ובעלי רגישות לגלוטן לגני ילדים, בתי ספר, מוסדות פרטיים

ת”י 2015:9001 – מכון התקנים הישראלי

ייצור ושווק מנות אישיות ללא גלוטן עבור חולי צליאק ובעלי רגישות לגלוטן לגני ילדים, בתי ספר, מוסדות פרטיים

תקריב של כירה עם אש וסיר מעליה

אישור אי הימצאות אלרגניים

אישור חברת Pro-Safe לעמידה בתקני בטיחות במזון. 

תעודת כשרות בשרית 

תעודת כשרות מאת הרב קלמן מאיר בר – הרב הראשי לנתניה

יש למלא את הפרטים בטופס על מנת להבטיח שירות תקין ומהיר.

שירות לקוחות

שעות פתיחה – 8:00 – 16:00
טלפון: 09-8848686
פקס: 09-8848889
כתובת: רחוב צבי שכטרמן 16 נתניה

אזורי הפצה

לעת עתה, גבולות ההפצה שלנו הם בין חיפה בצפון לאשדוד בדרום