הבהרה - מנות ללא אלרגנים

קייטרינג כפיר הינו מפעל ייחודי אשר מייצר מנות אישיות לבעלי רגישויות למזון ללא האלרגנים הבאים:
ללא גלוטן, ללא ביצים, ללא שאריות חלב, ללא אגוז לוז, ללא בוטנים, ללא שומשום, ללא שקדים וללא סויה.
בקרוב – ללא קשיו, ללא פיסטוק, ללא אגוז מלך.
אנו מתחייבים לסימון תזונתי ואלרגני על כל מנה על פי תקן ישראלי 1145 לסימון מזון ארוז מראש, בסימון ללא גלוטן וללא אלרגנים (ללא 8 אלרגנים ספציפיים הכתובים לעיל). בתקן זה נקבע כי סימון ללא גלוטן מחייב עמידה בתקן GMP, כפי שיש במפעל החברה, בנוסף התקן קובע סימון אלרגנים כאזהרות גם אם רק עלולים להופיע ואינם חלק מהרכיבים.
במטבח החדשני והמשוכלל שלנו מתבצעת באופן שוטף בקרת איכות וזאת על מנת להבטיח את איכות המוצר.
המזון מיוצר על פי התקנים המחמירים (ISO,HACCP ,GMP ) ותחת הפיקוח של משרד הבריאות ועומד בכל הסטנדרטים הגבוהים לייצור מזון בארץ.
אם כבר הגעתם עד לפה - המשיכו לקרוא!

על תזונה, כושר ואורח חיים בריא
על תזונה, כושר ואורח חיים בריא תזונה נכונה הנה הכרחית לבריאות האדם, למניעת מחלות ולקיום אורח חיים אופטימלי ומיטבי. המזון שאנו צורכים צריך לענות על כל

אלרגיות מזון
לאחרונה, חדשות לבקרים אנו שומעים על אנשים הרגישים לגלוטן ומפסיקים לאכול גלוטן, אנשים בעלי רגישות לחלב, ילדים עם אלרגיה לבוטנים, אנשים המגלים (אפילו בגיל המבוגר) שהינם חולים בצליאק ועוד, ועוד. האלרגיות והרגישויות למזון כיום מככבות בכותרות, ולעיתים נדמה כי כל אדם שני הינו בעל אלרגיה או רגישות למזון כלשהו.

דבר מנהלת העסק – אורלי יונסי הרוני
קצת עליי, קצת עלינו והרבה על אוכל איכותי שמי אורלי הרוני (43), גרה בכפר יונה, אמא לשלושה ילדים – מאור (24), אדיר (22) ולירון