Posted on

הבהרה – אישור משרד הבריאות

הבהרה

קומפוזיציה של כל חמגשיות המזון ממבט על - הכל ללא גלוטן ומוכן למשלוח!

קייטרינג כפיר הינו מפעל ייחודי אשר מייצר 100% מנות ללא גלוטן אשר מתאימות גם לבעלי רגישויות נוספות למזון. מנות אלו אינן מכילות ביצים, שאריות חלב, אגוזי לוז, בוטנים, שומשום, שקדים וסויה.

אנו מתחייבים לסימון תזונתי ואלרגני על כל מנה על פי תקן ישראלי 1145 לסימון מזון ארוז מראש, בסימון ללא גלוטן וללא אלרגנים (ללא אלרגן ספציפי הכתוב לעיל). בתקן זה נקבע כי סימון ללא גלוטן מחייב עמידה בתקן GMP, כפי שיש במפעל החברה, בנוסף התקן קובע סימון אלרגנים כאזהרות גם אם רק עלולים להופיע ואינם חלק מהרכיבים.

במוצרי המזון אין אלרגנים והחברה מסמנת על גבי כל מנה את אי נוכחותם.

גרגרי חומוס וסלרי מסומנים על המנות בתוך המידע האלרגני.

כמו כן, אנו עובדים באופן שוטף עם מעבדה מאושרת ע"י משרד הבריאות אשר בה מתבצעות באופן מדגמי בדיקות מעבדה לשלילת המצאות גלוטן וסוגי האלרגנים.       

נכון להיום אין תקן ישראלי מטעם מכון התקנים ומשרד הבריאות, לכן אין באפשרות שירות המזון להמציא אישור רשמי לאי המצאות אלרגנים. אי לכך ובהתאם לזאת סימון המנות ושיווקן נעשה רק לאחר קבלת תוצאות הבדיקות מהמעבדה.

במטבח החדשני והמשוכלל שלנו מתבצעת באופן שוטף בקרת איכות וזאת על מנת להבטיח את איכות המוצר. המזון מיוצר על פי התקנים המחמירים (ISO,HACCP ,GMP ) ותחת הפיקוח של משרד הבריאות ועומד בכל הסטנדרטים הגבוהים לייצור מזון בארץ.